Появиха се зрелищни кадри от видеокамерите на Община Бургас, на които

...
Появиха се зрелищни кадри от видеокамерите на Община Бургас, на които
Коментари Харесай

УНИКАЛНО ВИДЕО Вижте как ТИР зрелищно се преобърна на кръгово в Бургас след гонка с полицията

Появиха се зрелищни фрагменти от видеокамерите на Община Бургас , на които се вижда бруталната каскада с тир в града, която стана нощес.

Ето какво оповестиха от ОДМВР-Бургас след случая ":

На 09.12.т.г. към 23.45 ч. чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас забелязали в районна на бл. 39 в к-с „ Изгрев “ / в еднопосочна улица/ лъкатушен ТИР , като подали сигнал със стоп-палка за прекъсване и осъществяване на полицейска инспекция. Водачът не се съобразил с полицейските разпоредби и увеличавайки скоростта се присъединил в улица „ Димитър Димов “, преминавайки с десен завой по ул. „ Копривщица “, бул. „ Демокрация “, ул. „ Дунав “ и с десен завой по бул. „ Стефан Стамболов “ в посока София.

ТИР-ът е последван от полицейски патрули и в региона на кръговото кръстовище до хотел „ Мираж “, заради придвижване с несъобразена скорост по мокра пътна настилка, товарният автомобил се прекатурва в дясно, блокирайки бул. „ Никола Петков “ в посока от к-с „ Изгрев “ към Централна градска част и София и разсипвайки по пътното платно дървения материал, с който е бил претрупан.

Установено е, че зад кормилото на ТИР-а бил 18-годишен юноша от Средец, обитаващ обществено жилище в к-с „ Славейков “ / същият е остарял познайник на полиция та, като неведнъж е правил обири на дребни движимости и хранителни артикули от търговски обекти, навършил е пълноправие преди месец, само че поради ковид-кризата към момента не е пренасочен отвън общественото жилище/. Младежът не има шофьорска брошура и е дал спорни пояснения по какъв начин е проникнал в кабината на ТИР-а, паркиран в региона на паркинг към цех „ Кроношпан “, откъдето през днешния ден сутринта е трябвало да потегли в посока Русе.

Към момента 18-годишният юноша е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на обилни материални вреди по несъобразителност след ръководство на МПС.

Пътната права на бул. „ Никола Петков “ е освободена от ТИР-а към 05.15 ч., когато товарният автомобил е изправен на гуми и изтеглен. В момента стоката, с която е бил претрупан – дървени плоскости от цех „ Кроношпан “, се събира с цел да бъде възобновен естествения пътен трафик.

Във връзка с осъществения пътен случай, от който няма потърпевши, само че са настъпили обилни материални вреди, маршрута на рейсовете от градския и междуградски превоз, както и леките коли от комплексите „ Изгрев “ и „ Зорница “, ще бъдат пренасочвани по обходен маршрут.

По случая в Пето Районно ръководство – Бургас е формирано досъдебно произвеждане.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР